Режим роботи магазину :

ПН — ПТ: з 09:00 до 18:00

Новинки дитячих іграшок від КанцСервіс

18 Червня 2021, Пт

Дитячі іграшки: історія і актуальність

Історія іграшки почалася разом з історією людства. Першими іграшками, в стародавні віки, були гілочки, камінці та шматочки дерева. Пізніше, з появою первісних інструментів, камінь і дерево почали оброблятися та набувати різноманітних форм. В стародавній Греції та Римі іграшки виготовляли з глини, та потім їх розписували. А ляльки Стародавнього Єгипту мали справжнє волосся та руки і ноги які могли рухатися. Слов’янські іграшки виготовлялися як дорослими, найчастіше бабусями чи матерями, так і самими дітьми. Дівчатка у віці від 5 років могли самостійно виготовити іграшку як для себе, так і для молодших членів своєї родини. 

Іграшка - це не тільки предмет створений для забави дітей, вона також може виконувати навчальну та розвиваючу функцію. Допомагає розвивати увагу, пам’ять, відчуття та емоції. 

Конструктори, сортери, пірамідки та різноманітні іграшки для пісочниці вважаються найкращими помічниками для розвитку дрібної моторики, розпізнавання форми, кольору та фактури. Вони дуже корисні в плані розвитку дитячої психіки та не можуть нашкодити дитині, завдяки тому що виробляються з якісних матеріалів та не мають дрібних деталей.

Щоб допомогти фізичному розвитку дитини чудово підійдуть м’ячі, скакалки, мильні бульбашки. Навіть малюки з задоволенням тягнуться до них, що стимулює їх повзати, а в подальшому й ходити. А більш дорослі діти з задоволенням приймають участь у активних іграх разом з однолітками: футбол, баскетбол, волейбол. Це підвищує командний дух, допомагає соціалізуватися та взаємодіяти з оточуючими.

Компанія КанцСервіс пропонує вам ознайомитися з останніми новинками дитячих іграшок. На нашому сайті представлений великий вибір іграшок для малюків, настільних ігор, конструкторів та пазлів, а також надзвичайно популярних зараз Pop It та Simple Dimple

Щоб переглянути весь асортимент та зробити замовлення переходьте за посиланням

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Прізвище Ім'я По-батькові*
Email
Введіть коментар*
Наші переваги
Зручна доставка! Нова пошта. Детальніше>>
Найкращі ціни! Зручні умови оплати. Детальніше>>
Гарантія якості! 14 днів на обмін товару. Детальніше>>
Надійний постачальник! Більше 15ти років досвіду. Детальніше>>