Режим роботи магазину :

ПН — ПТ: з 09:00 до 18:00

Новинки акрилових фарб

24 Червня 2021, Чт

Історія і використання акрилової фарби

Вважається що перші акрилові фарби з’явилися на початку 50-х років минулого століття. Мексиканським вченим була поставлена задача знайти новий вид фарб для живопису, який буде відрізнятися яскравими кольорами та ідеально підійде для використання як всередині приміщень, так і зовні, на фасадах.

Такі художники як Д. Сікейрос, Д. Рів’єра, Х. Ороско першими почали експерименти з фарбами на основі різноманітних смол, таких як піроксилін. А першу акрилову фарбу “Магна”, яка призначалася саме для живопису, представила американська компанія Bocour Artists Colors  у 1947 році. Спочатку такі фарби були на спиртовій основі, але дуже швидко рецептура була покращена та з’явився звичний нам акрил на водній основі. 

Акрилові фарби — це екологічно чистий матеріал, який не виділяє токсичних речовин і завдяки цьому чудово підходить для ремонту та творчості. В їх складі зазвичай лише кольоровий пігмент, водна основа та зв’язуючі смолисті речовини. Завдяки чому запах у такої фарби повністю відсутній і вони ідеально підходять навіть для найменших художників-початківців. На додаток до цього вони надзвичайно швидко висихають, що допомагає уникнути розмазування та зберігає охайний зовнішній вигляд малюнків.

Сучасна лінійка акрилових фарб пропонує безліч варіантів — звичайні, неонові та люмінесцентні, з глітером та безліччю мерехтливих часточок. Крім того вони надзвичайно стійкі до фізичного та хімічного впливу і можуть використовуватися для будь-яких поверхонь: папір, дерево, метал, скло чи кераміка, глина, картон, тканина і шовк і звичайно холст. Їх можна наносити за допомогою звичних пензликів, шпателів і навіть аерографа. Якщо розбавити таку фарбу водою, вона стає схожою на акварель чи гуаш, а при нанесенні на холст відразу з туби, можна добитися фактури, що схожа на живопис олійними фарбами. 

Ми пропонуємо широкий асортимент акрилових фарб від відомих світових і вітчизняних виробників, таких як: Santi, Maxi, Невская палитра ЗХК, Луч, Art Ranger та ZiBi. Щоб ознайомитися усіма варіантами переходьте за посиланням.

Рекомендовані товари
+

Немає на складі

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Прізвище Ім'я По-батькові*
Email
Введіть коментар*
Наші переваги
Зручна доставка! Нова пошта. Детальніше>>
Найкращі ціни! Зручні умови оплати. Детальніше>>
Гарантія якості! 14 днів на обмін товару. Детальніше>>
Надійний постачальник! Більше 15ти років досвіду. Детальніше>>