Режим роботи магазину :

ПН — ПТ: з 09:00 до 18:00

Грамоти та дипломи від КанцСервіс

19 Травня 2021, Ср

Традиція нагороджувати грамотами, дипломами та похвальними листами увійшла в наше життя з незапам'ятних часів. Гарно оформлений документ є доказом успіхів навчанні чи спорті, професійній діяльності та приносить моральне задоволення своєму власнику, мотивуючи його на нові досягнення.

Почесні грамоти та дипломи різних рівнів вручаються за особливі досягнення, перемоги в конкурсах, олімпіадах та спортивних змаганнях. Відзначають такими документами учнів та випускників, приватних осіб та компанії, що досягли значних успіхів в роботі чи навчання, а також зробили вагомий вклад в розвиток культури, спорту чи інших галузей. 

Дипломи для нагородження мають стандартну форму і порядок заповнення, а текст може бути офіційним, діловим і навіть жартівливим, в залежності від статусу заходу. Одержувачу грамоти чи диплому буде приємно отримати документ з індивідуальним неформальним текстом. Адже у кожної людини є позитивні якості, які підкреслюють її індивідуальність і коли ці риси будуть помічені та підкреслені оточуючими - це стане додатковим стимулом для подальших звершень.

Кінець травня та червень - час для останніх дзвоників та випускних в садочках, школах та університетах. За підсумками навчального року дипломами відзначають школярів та студентів. Грамота може бути вручена за відмінне навчання, за високі досягнення у вивченні окремих предметів та за призові місця у шкільних чи студентських олімпіадах. 

 Компанія КанцСервіс пропонує широкий вибір поліграфічної продукції високої якості - похвальні листи, грамоти та дипломи з класичним та оригінальним дизайном для будь-яких потреб та життєвих випадків. Щоб переглянути весь асортимент переходьте за посиланням. 

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Прізвище Ім'я По-батькові*
Email
Введіть коментар*
Наші переваги
Зручна доставка! Нова пошта. Детальніше>>
Найкращі ціни! Зручні умови оплати. Детальніше>>
Гарантія якості! 14 днів на обмін товару. Детальніше>>
Надійний постачальник! Більше 15ти років досвіду. Детальніше>>